Sluta Röka Permanent

Written by admina on February 14th, 2010

header_slutaroka

Att Sluta Röka & Bli Rökfri

Hur många gånger har du försökt med att bryta vanan för att sluta röka utan att få abstinensbesvär och börja röka igen?

Det är många av oss som har varit där. Det finns många olika webbplatser med fokus på att hjälpa andra att sluta röka, det är få av dem som har skapats av personer som verkligen vet hur det känns att vara kraftigt beroende med rökarens livsstil… och det är verkligen en livsstil, inte sant?

Rökare röker efter en god måltid med vänner, röker för att slappna av och även röker endast för glädje av det hela… om det är ett val eller inte spelar ingen roll, det är inte alla som hatar rökning men vi  vet hur oerhört riskabelt det är att fortsätta göra det.

Så sätter vi på plåstret och försöker att motstå frestelsen att blossa… när det inte fungerar så försöker vi tugga på nikotintuggummin vilket bara kommer att bränna våra halsar och de har en smak som knappast ersätter en cigarett… och efter att vi misslyckas kapitalt blir det försök med hypnos eller magnetiska smycken. Alla som påstår sig ha omedelbara lösningar på sin sista cigarett permanent.

Men hur många av dessa saker och ting fungerar verkligen?

Återfallen att börja röka igen blir starkare och trots hur allvarligt det är för dig att sluta, utan ett fast system kommer du sannolikt att fortsätta att punga ut pengar på att försöka varje ny metod på marknaden för att bara fortsätta tillbaka där du började.

Men det behöver inte vara på det sättet…

“Den VERKLIGA hemligheten att eliminera rökning från “3 paket per dag” Icke rökare som har hjälpt hundratals att slutligen ta bort den vanan för alltid…”

Du kommer aldrig tro det chockerande sättet när han slutade röka permanent utan att lida en enda dag av svåra tillbakadragandet.

När jag först försökte sluta då visste jag att jag var dömd att misslyckas. För att vara ärlig så njöt jag faktiskt av att röka (för det mesta), trots att jag visste vad det gjorde för min hälsa och hälsan hos dem omkring mig.

Efter intensiva påtryckningar bestämde jag mig för att ge det en chans. Liksom de flesta andra som gör första försöket att sluta röka så kom återfall redan efter ett par dagar… berättade för familj att jag gjorde allt för att “skära ner” med avsikt att äntligen sluta för alltid.

Är du verkligen disciplinerad nog att starta din sluta röka resa på egen hand?

Få av oss är egentligen det… om vi inte har en klar plan på plats, skriven av någon som har varit där (gjort det), chanserna för att vi skall kunna komma förbi återfallen och lär oss att eliminera de “utlösande faktorerna” som får oss att röka är den första plats om vi är uppe för misslyckande.

Och jag har absolut ingen tvekan att om jag inte haft den enorma turen att träffa “Tom”, skulle jag fortfarande vara storrökare, kippar efter luft på morgnarna och skrubba de gula bevisen från mina fingrar varenda dag.

Men Tom presenterade ett erbjudande som jag inte kunde motstå…

Du förstår, Tom var en rökare av 3-paket per dag. Det betyder i genomsnitt att han rökte 8 cigaretter på en timme, en var 7 1 / 2 minuter. När han berättade att han kunde sluta röka permanent så var jag fascinerad och imponerad över hur han kunde göra det…

Han fortsatte att berätta att sluta går inte med att använder hjälpmedel eller jippon, eftersom det ofta kan hända att när du tillfälligt kan sluta röka när du använder sådana sätt är att du aldrig riktigt får nikotinet ur kroppen.

Plåstret sprutar in nikotin regelbundet i din kropp och tandköttet får det i sig när du tuggar. Så medan du kan skära ner på det faktiska blossandet då är du helt beroende av drogen.

Tom’s strategi är väldigt, väldigt annorlunda och för första gången någonsin, har han skrivit allt han vet om rökning, skälen till att vi gör det, de metoder vi kan använda för att sluta och hur vi kan befria oss från den starka kontroll som rökning har över oss utan att någonsin ha drabbas av återfall eller oroa sig för återfall…

Om du verkligen vill fimpa för gott måste du skaffa dig ett exemplar av Sluta röka och börja med åtgärderna I DAG… aldrig mer kommer du någonsin att kämpa för att försöka sluta på egen hand. Denna guide är ett heltäckande system som omfattar alla aspekter av rökning och visar de kritiska delarna i en effektiv sluta-röka-system som du behöver veta om du vill bli framgångsrik…

“Klicka här för att köpa din kopia av” din produkt”
och lär dig hemligheterna för att sluta röka för gott!

Tillgänglig enbart under MYCKET begränsad tid!

Nu för endast 295 kronor.

Här kan du se en tjuvtitt på en del av vad som framkommit:

  • Ta reda på varför du verkligen är beroende av rökning och utnyttja denna information till din fördel genom att inaktivera de faktorer som gör att du lätt ger upp! Detta är ett av de enklaste metoderna för rökavvänjning, oavsett hur mycket du röker
  • Lär dig den chockerande sanningen om sluta röka stöd och vad som verkligen fungerar och vad som inte gör det. Slösa aldrig en krona på flagnande jippon som bara gör att du misslyckas varje gång du försöker sluta.
  • Steg för steg strategi för att sluta för alltid! Följ dessa testade beprövade metoder för att leva ett friskare, lyckligare, rökfritt liv och aldrig drabbas av återfall.
  • Ta reda på hur du omedelbart kan eliminera återfall och sluta snabbare och enklare än du någonsin trodde var möjligt! Du kan verkligen bli en icke-rökare även om du har rökt i många år. Dessa tips kommer att visa dig hur!

Och MYCKET mer!


ANMÄRKNING: Alla metoder visade i denna ebok är säkra och effektiva. Det är bara att följa strategier som vägleder varje steg på vägen mot ditt mål att bli en icke rökare permanent. Den teknik och information har blivit ordentligt undersökta och visat sig fungera.

Det är dags att du tar kontroll över ditt liv och eliminerar greppet över rökningen du har haft. Du förtjänar att leva ett friskt, glad, rökfri livsstil. Nu har du chansen.

Klicka här för att köpa ditt exemplar nu!

Du kommer att få omedelbar nedladdning av denna produkt.

This entry was posted on Sunday, February 14th, 2010 at 10:23 am and is filed under sluta röka. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Tags: ,

2 Comments at "Sluta Röka Permanent"

Candice Noyd January 24th, 2011 (#)

Fatal error: Call to undefined function show_avatar() in /home/agnnolco/public_html/sluta-roka/wp-content/themes/wpsalesletter/comments.php on line 33