Besökare

Vi har 1 besökare online


Hemelektronik Skriv ut Skicka sidan

 


Dags att Köpa Billiga Bläckpatroner eller Toner?

Om du behöver bläckpatroner till skrivaren så kan jag rekommendera 112Ink eftersom du kan köpa billiga bläckpatroner mycket förmånligt genom dem. Upp till 60% billigare!!! När du gör en beställning hos dem så är det är alltid fraktfritt och det tillkommer inga andra avgifter än det pris du ser och som du betalar.

112Ink har ett stort
utbud med bläckpatroner och toner och det finns mer än2.500 skrivare listade på deras sajt. När du gjort din beställning så levereras den inom 48 timmar. Du harflera betalningsalternativ att välja mellan eftersom du kan betala antingen mot faktura, kreditkort, direktbetalning eller postförskott.

 

 

 Nytt Batteri Till Din Laptop eller Mobil?

Det enklaste sättet att hitta vilket slag av laptopbatteri du behöver är att söka efter din dators eller batteriets modellbeteckning. Det vanligaste sättet är att du kan hitta vilken datormodell du har genom att se på din dators undersida. Du kan också söka på internet och om det inte finns någon sökträff på datorns modellbeteckning så kan prova att söka efter batteriets beteckning istället. Detta står normalt på batteriet. Mer hjälp får du på Batteriexperten under deras online-chatt.

 

 

 
Här hittar du smarta tips, Powered by Joomla!; Joomla templates by SG web hosting