PlanetenSverige: Den Svenska sökmotor

Hur Du Går Ner i Vikt Effektivt!

De 2 Bästa Tipsen att gå ned i vikt effektivt:

 • Om du har svårt att gå ned i vikt så rekommenderas att du testar Nutrilett som kan hjälpa dig. Du får hjälp med viktnedgången från den första snabba viktminskningen över till långsiktig viktkontroll. Samtidgit får du en hälsosam livsstil. Ta chansen att gå med i något av Nutriletts tre viktprogram och börja ditt nya hälsosammare liv redan idag.

 • Isodieten är en av de populäraste metoderna för vikt minskning då grundkonceptet handlar om att äta rätt mängd energi vid rätt tillfälle.


  Få hem smalmat direkt till dörren?

  GI-boxen - smal mat direkt till dörren

  Att få hem ett komplett viktpaket kommer att bli omöjligt för dig att misslyckas så detta tips bör du prova på. Under en månad kommer du att hem färdiglagade GI-luncher och middagar som är skapade för optimal vikt minskning direkt hem till din dörr.

  Genomsnittlig viktnedgång: -4,5 kg

  GI-boxen - smal mat direkt till dörren kommer att göra livet så enkelt för dig att det är svårt att misslyckas. Det enda du behöver tänka på är att äta maten som vi levererar hem till dig. Bakom alla recept står GI-experten och kokboksförfattaren Ola Lauritzson. Maten är tillagad med stor omsorg för att ge den bästa smakupplevelsen med lång mättnadskänsla för att du ska må bra och snabbt vill gå ner i vikt.

  Du får hem dina leveranser varannan vecka. Vid varje tillfälle får du 18 frysta måltider i praktiska portionsförpackningar så du enkelt kan ta med dem till jobbet. Maten är tänkt att räcka till lunch under alla vardagar och middag måndag till torsdag. För helgen, eller de dagar du själv lagar mat, ger vi dig receptförslag på läckra GI-rätter som du kommer att gilla.

  Är GI-boxen rätt för dig?

  GI-boxen - smal mat direkt till dörren passar dig som enkelt och snabbt vill gå ner i vikt och leva hälsosamt. Maträtterna innehåller en optimal balans mellan protein, naturliga fetter och nyttiga kolhydrater och är därför utmärkta även om du är gravid, ammar eller tränar mycket.

  Självklart kan du beställa 
  GI-boxen - smal mat direkt till dörren även om du inte behöver gå ner i vikt men vill ha nyttig och god mat som levereras direkt hem till dig.

  Viktgaranti med lanseringserbjudandet

  Eftersom GI-boxen - smal mat direkt till dörren verkligen fungerar så kommer du att få en viktgaranti med din beställning. Detta innebär att du, vid det osannolika fall att du inte gått ner något i vikt efter fyra veckor så erbjuds du personlig coaching via telefon eller mejl för att analysera dina mat- och träningsvanor för att förstå varför du inte fått några resultat, och för att skapa ett individuellt program för att du ska lyckas.


  Från Överviktig till Normal Vikt

  Anledningen att du har blivit överviktig är på grund av det vanligaste enkla skälet och det är att du äter fel mat, fel slags kalorier per måltid och att du också äter mat på felaktiga intervaller varje dag.

  Tänk noga på vad vi ska säga eftersom det kommer att förändra ditt sätt att tänka på vid en viktnedgång.

  Maten är mäktigare än alla recept med viktminskningspiller, eftersom den mat som man äter
  antingen kan göra dig smal eller fet. Du behöver inte få fett på grund av brist på motion för det är en myt. Du får fett eftersom du inte äter rätt mat vid rätt intervall varje dag. Det finns olika alternativ där du kan läsa om tips med måltidersättning.

  Även de mönster som du väljer att äta dina måltider varje dag är starkare än alla recept viktminskningspiller. Detta är sant eftersom din kropp är som en "motor" och det behöver bara vissa livsmedel med vissa intervaller varje dag och om du inte äter rätt mat vid rätt tillfällen då
  kommer du 
  inte att bränna dessa kalorier - och du kommer att lagra de kalorier som fettvävnad.

  Tips: Du måste äta mer än 3 gånger per dag för att gå ner i vikt men vi visar den informationen senare.

  Du har fått övervikten genom att äta fel mat, så mycket är ett faktum. Och gissa vad? Du kan bli smal genom att äta rätt mat vid rätt mellanrum varje dag.

  Det är egentligen inte något mer komplicerat än så och sättet att börja gå ner i vikt har inget att göra med svälter dig själv eller jogging.
  Läs mer hur du kan gå ner i vikt effektivt!

  Fet eller fettsnål mat?

  Vad jag kan minnas har mat med lite fett alltid varit ett viktigt fokus för folk om dietkost och även från kända kockars kokböcker.

  Det är lätt att se besvär också eftersom det med fel kolhydrater så kan det nämnas att det är mer skadligt än med fel fetter. Om alla äter mat som inte innehåller fett så kommer vi naturligtvis att undvika fettet sätter sig på kroppen, eller hur? Tyvärr så är detta tvärtemot vad man tror eftersom det har visat sig vetenskapligt vara helt fel. Låt mig förklara varför…

  Kroppen har inget samband med att äta fett och kalorier. Fettvävnad har du inuti din kropp. Därför kan och kommer det att göra att en kalori av något slag som gör om den till fett.

  Till exempel, många väljer pasta som en huvudmåltid. Även om du skulle äta vanlig pasta utan kött och sås så kanske du tror att du kommer att undvika att sätta fett i kroppen, eller hur?

  Det är inte alls så eftersom kroppen ändå kommer att börja förvandla en del av pastan i fettvävnaden. Det är kroppens sätt att isolera kroppen från det som den förfogar över.

  Tänk till exempel på en grottman som håller på att frysa ihjäl. Om han inte kan hitta något för att täcka sig själv med för natten då han kommer att ta löv, gräs och annat material som han kan hitta för att försöka hålla sig varm hela natten.

  Det är precis så som kroppen fungerar med mat – den kommer att ta allt som den kan för att isolera dig, oavsett om det är en fet hamburgare eller en skål med ris.

  Denna missuppfattning att fettfri/fettsnål mat gör oss smalare kan till stor del motbevisas när vi ser på nationen som en helhet eftersom det blir allt fler överviktiga år efter år. Om allt som krävdes med fettsnål mat som fettsnåla kakor och kex, då skulle vi säkert inte ha denna globala epidemi.

  Vad som händer är att människor som hör ordet fettfri och ser det som ett klartecken att äta så mycket av det som de vill och tror att det inte kommer att lägga på extra kilon. Och det är precis vad livsmedelsföretagen vill att vi ska tro.

  Sanningen är att du kan äta fett och kolhydrater varje dag vilket ger dig bra balans. I själva verket kan den rätta kombinationen av fett, kolhydrater och kaloriintag faktiskt även främja en naturlig viktnedgång utan motion. 

  Du går förstås snabbare ner i vikt om du utövar någon slags av motion som förslagsvis raska promenader eller med cykelturer. Har du ingen cykel så rekommenderar jag dig att kika in på cykelbutiken på nätet där du kan välja bland cyklar och tillbehör.


  © 2013 - www.agnnol.com - Alla Rättigheter Reserverade.

Bra länktips!

CarbZone - Webbshop med produkter med lite kolhydraterDetox för att rensa kroppen från slagg och återfå ditt naturliga energiflöde

Isodieten

Kampanj på promenadband. Fri frakt och 30 dagars öppet köp

Kostillskottet som minskar sötsug, hungerkänslor och upptag av fett och kolhydrater

Måltidsersättare som hjälper dig att gå ned i vikt hittar du på Topformula

Skandinaviens kändaste och mest sålda viktminskningsmedel 


© 2010 -2011 - Tips för hälsan - Alla Rättigheter Reserverade.