Julklappstips 2013

Julklappstips 2013

Julen närmar sig med stormsteg och om du inte vet vad du ska köpa för julklappar eller kanske inte hunnit med att köpa dem. Därför får du här de bästa tipsen på var du kan köpa dina julklappar. De kommer säkerligen att uppskattas av dem som får dem.

2013 års julklapp

2013 års julklapp som är en råsaftcentrifug kan du hitta på Lykka. Där kan du även hitta andra populära produkter från det stora sortimentet.

För henne

För de som gillar parfym, smink, hälsokost, hudvård, hårvård, smycken och andra skönhetsprodukter, då är Club4Beauty det bästa alternativet att hitta en uppskattad julklapp till henne. Det är  internetbutik med unika varor och har idag mer eller mindre ensamrätt att få sälja dessa produkter via internet. Annars går produkterna endast att köpas via en LR konsulent.

För honom

Om mannen gillar att dricka öl kommer han att bli mycket glad över att få snygga ölglas. Du hittar dessa snygga ölglas på Sejdelshoppen.

För alla

CDON är Nordens största och snabbast växande internetbutik och där kan du hitta underhållning som film, musik, spel, böcker, hemelektronik och mycket mer. Kika in och läs mer på .

 

Publicerat i present tips | Etiketter , , | Lämna en kommentar

Låna Pengar Snabbt

 

Låna pengar snabbt med betalningsanmärkning

Cashbuddy – när du behöver tillskott i kassan

Låna pengar

Låna pengar snabbt

Har du fått en oförutsedd utgift och det finns inga pengar kvar på kontot? Då får du här ett perfekt tips om att det är bra att Cashbuddy finns. Du kan få pengarna på ditt konto inom ett par dagar!

De kan erbjuda dig enkelt och tryggt sätt att låna pengar upp till 15 000 kronor – utan säkerhet.

Om du gör din ansökan online, signerar med Bank-ID eller e-legitimation och uppfyller våra villkor så har du dina pengar insatta på ditt konto inom 2 bankdagar. Visst låter det bra?

 Lånen

Som Din Cashbuddy erbjuds du alltid trygga lån utan säkerhet på upp till 15 000 kronor. Om du sedan tidigare har betalningsanmärkning finns det faktiskt möjlighet att du kan låna pengar trots betalningsanmärkning.

Cashbuddy är annorlunda jämfört med många andra långivare då de snarare fokuserar på din framtida betalningsförmåga istället för på hur din ekonomiska situation varit tidigare. Det som har hänt tidigare ska inte behöva påverka hur din situation ser ut imorgon. Alla kan hamna i svårigheter ibland och då kan man behöva hjälp och någon som tror på att man kan förändra sin situation. De är bara intresserade av hur din betalningsförmåga kommer bli, inte hur den varit tidigare. Det är därför de kan erbjuda lån även om du har en gammal betalningsanmärkning.

Ett exempel på lån

Om du till exempel lånar 5 000 kronor och betalar tillbaka på två år blir din månadskostnad 285 kronor, den effektiva räntan 33,4 % och det totala beloppet du kommer att betala 6 840 kronor. Om du istället lånar 10 000 kronor och betalar tillbaka på tre år blir din månadskostnad 434 kronor, den effektiva räntan 33,4 % och det totala beloppet du betalar Cash Buddy 15 624 kronor. Cashbuddy tar inte ut några avgifter eller kostnader och du kan när som helst kostnadsfritt lösa ditt lån!

Cashbuddy och cash2you ingår i samma koncern och därför kan en låntagare kan ha lån hos båda långivarna.

 Grundkrav för att få låna pengar

De grundkrav för att du ska kunna låna pengar hos Cashbuddy är att:

 • Du är minst 20 år.
 • Du har inget aktuellt skuldsaldo hos kronofogden (betalningsanmärkning inget hinder).
 • Du har en deklarerad inkomst av tjänst eller pension.
 • Du har en svensk folkbokföringsadress.
 • Du ska inte vara föremål för skuldsanering, försatt i konkurs eller stå under förvaltarskap.

Publicerat i låna med betalningsanmärkning, låna pengar | Etiketter , , , | Lämna en kommentar

Gratis sökordsanalys

Gratis sökordsanalys verktyg

Här får du ett perfekt tips om ett gratissökordsanalys verktyg för dig som är bloggare. Med sökordsanalys verktyget kan du nämligen få se din Google, Bing och Yahoo ranking i realtid. Det bästa av allt, det är helt utan kostnad!

Konverteringsgraden är extremt hög eftersom det inte kostar något. Allt dina besökare behöver göra är att fylla i sin hemsida och sökorden de vill testa. Sedan kommer rankingen direkt efter några sekunder.

Visst är detta en helt unik och oslagbar tjänst? Läs mer på sökoptimering

Publicerat i tjäna extra pengar | Etiketter , , , | Lämna en kommentar

Matkasse

Matkasse hem till dörren

 

Matkasse i Stockholm

Matkasse hem till dörren

Gomiddag.nu – matkassen med färska råvaror

Trött på att kånka hem tunga matkassar? Då har du nu kommit helt rätt. Här får du nämligen ett suveränt tips att få hem matkassen hem till dörren.

Gomiddag levererar matkasse med recept hem till din dörr. Matkassen finns i olika storlekar och med perfekta råvaror. Gomiddag levererar alltid färsk fisk, fågel och färskt kött. Kött och fågel har alltid svenskt ursprung.

När du gör din beställning kommer matkassen hem till dörren på söndag- eller måndagkvällar mellan klockan 17.00 – 22.00. Om du inte är hemma när din matkasse kommer behöver du inte vara orolig att maten blir förstörd på grund av värme, kyla eller att fåglar hackar på matkassen. Din färska mat packas i en praktisk kylbox så den håller sig fräsch tills du kommer hem.

Varje leverans får du med ett recepthäfte, där du hittar en lista på innehållet så att du enkelt kan se vilka varor du ska ha fått med leveransen. Du kommer även att hitta enkla och snabblagade recept som är anpassade även för den som sällan brukar vistas i köket. De flesta maträtterna tar inte mer än en halvtimme att tillaga. Perfekt eller hur?

Torsdagen innan leveransen får du ett mail där nästa veckas middagar presenteras. Du får även en lista på vilka kryddor och andra tillbehör som du behöver ha hemma inför nästa veckas middagar.

Det som alltid ingår i matkassarna är basvaror såsom ris, pasta, quinoa och bulgur.

GI meny

För dig som föredrar GI meny för att gå ned i vikt finns matkassen Gomiddag.nu – GI meny med färska råvaror.

Publicerat i matkasse | Etiketter , , | Lämna en kommentar

Strumpor på nätet

 Strumpor på nätet

Snygga strumpor från kända varumärken

Behöver du nya strumpor? Då har du nu kommit helt rätt. Här får du ett perfekt tips där du kan köpa strumpor på nätet från kända varumärken som Frank Dandy, Topeco, Salming och John Henric. Bobby Harper har ett brett utbud av strumpor. Du hittar alltså strumpor för både barn, kvinnor och män.

Bobby Harper tycker att strumpor ska utstråla både attityd och passion när man bär dem. Dessutom är kvalitet oerhört viktigt för dem så de tummar aldrig på den.

När du beställer strumpor på nätet från Bobby Harper så får du:

 • fri frakt,
 • snabba leveranser, och
 • 30 dagars öppet köp.

Webbutiken har mycket söta strumpor och gosiga mockasiner för de små barnen.

 

 

 

Publicerat i strumpor | Etiketter , , , | Lämna en kommentar

Kattbok för kattägare

Kattbok för kattägare

Kattbok

Kattbok

Har du katt och vill veta mer om ditt fantastiska djur? Då vill jag tipsa dig om kattboken du ser på bilden. Den laddar du ner helt gratisKattbloggen.

Ytterligare information om katter får du när du kikar in på Bokia.se, där kommer du att hitta en uttömmande och rikt illustrerad bok som öppnar många dörrar till kattens fascinerande värld.

Publicerat i bokfynd | Etiketter , | Lämna en kommentar

Att betala räkningar

Att betala räkningar med kreditkort

betala räkningar med kreditkort

betala räkningar med kreditkort

Här får du ett bra tips som är specialanpassat för dig att betala dina räkningar med kreditkort. Denna tjänst riktar sig till både dig som privatperson som för företag. För att kunna använda denna tjänst måste du ha ett svenskt personnummer och att din bokföringsadress är i Sverige.

Du kan betala räkningarna med kort till alla svenska bank- och plusgironummer redan nästkommande bankdag. Billhop är enkelt att använda, så fort du skapat ett konto kan du börja använda tjänsten och betala dina räkningar med betal- och kreditkort.

Mer information om denna tjänst att betala dina räkningar med kreditkort hittar du på Betala räkningar med ditt Kreditkort.

Publicerat i betala räkningar | Etiketter , , | Lämna en kommentar

Vägg dekorer

Vägg dekorer för alla rum

vägg dekorer

vägg dekorer

Känner du att något saknas i ditt hem eller vill du vill skapa ett roligt och utbildande lekalternativ för barnen? Då har du nu kommit helt rätt. Här hittar du skiftande vägg dekorer som passar för alla smaker. Hos PaXLuX har vi varierande vägg dekorer för alla smaker.

Heminredning väggtext

Visst skulle det vara skönt att få vakna på morgonen till några uppmuntrande ord? Vilken härlig start på dagen. Om du letar efter en inspirerande väggtext till hemmet så kan PaXLuX erbjuda dig ett flertal olika kombinationer. Allt från kända citat till passande ordspråk.

Självhäftande kakel inspiration

Här finns ett stort sortiment av kakeldekor och kakelrecept. Du kan förändra ditt kök eller badrum i ett kick. En fördel med självhäftande kakeldekor, är precis som med vägg dekorer, att man kan byta ut dem om man tröttnar och därmed har du alltid ett prydligt hem som passar just dig och din familj.

Insynsskydd

PaXLuX hittar du även riktigt tjusiga insynsskydd som täcker väldigt bra när det är ljust ute när du inte vill ha insyn. Är det mörkt ute och ljust inne däremot så kan man fortfarande se in någotl, så vill du inte ha insyn vid dessa tidpunkter är det bättre att välja ett heltäckande, statiskt insynsskydd.

Publicerat i heminredningstips | Etiketter , , , | Lämna en kommentar

Golfshop Online

Golfshop Online med brett utbud

golfshop online

golfshop online

Spelar du golf och letar efter golfklubbor och golfbollar? Då har du nu kommit helt rätt. Här får du ett suveränt tips om en golfshop online som har Europas största utbud av skräddarsydda golfklubbar och golfbollar.

Nordicagolf.se har som affärsidé att sälja golfutrustning och golfklubbor med hög kvalitet till ett lågt pris via Internet. Du kan skräddarsy golfklubborna utefter dina önskemål.

Anledningen till de låga priserna på golfklubborna beror på att de köps direkt från fabriken. Detta gör att golfshopen online slipper dyra mellanled. Marknadsföringskostnaden för dessa golfklubbor är inte i närheten av vad de mer kända golfmärkena spenderar. Detta tillsammans med att butiken säljer golfutrustning online gör att de kan hålla låga priser trots att kvalitén inte blir sämre.

När du besöker Nordicagolf.se kommer du att hitta golfklubborgolfbollar, golfbagar och golfvagnar. Under kategorin golfkomponenter hittar du all utrustning för att reparera eller bygga dina egna golfklubbor. Det finns även golfhandskar och övriga golftillbehör till mycket schysta priser.

När du beställer golfklubbor från Nordicagolf.se kan du fritt provspela dina golfklubbor på din egen drivingrange. Skulle du inte bli nöjd med köpet så har du möjlighet att returnera golfklubborna senast 30 dagar efter gjort köp. Värdet på golfklubborna får du tillbaka i form av en värdecheck. Du får själv betala returfrakter. Självklart gäller även 14 dagars öppet köp.

Publicerat i golf klubbor, golfshop | Etiketter , , , , | Lämna en kommentar

Billiga soffor

Billiga soffor

Billiga soffor

Billiga soffor till lägre priser

Planerar du att köpa en bra och billig soffa? Då har du nu kommit helt rätt. Här hittar du nämligen soffor till ett betydligt lägre pris än i den traditionella möbelhandeln.

Sofforna kommer direkt från en av Europas största tillverkare och säljs på nätet utan dyra mellanhänder eller butikslokaler. Detta för att du som kund bara ska betala för soffornas höga kvalitet.

För dig som är på jakt efter en soffa och inte bäddsoffa, se bäddfunktionen och förvaringen mer som en bonus. Dessa soffor är jättesköna och du kommer att bli förvånad över att de går att bädda ut till säng.

Sofforna är färdigmonterade och noggrant emballerade. Du kan själv hämta din soffa på butikens lag som ligger i Älvsjö (utanför Stockholm) samma dag som du köpt den. Självklart kan du få din soffa hemlevererad inom 3 arbetsdagar för 500 kr om du bor i Storstockholm. Det blir något dyrare frakt till resten av landet men fortfarande får du samma snabba leveranstid.

Psst… Om du uppger rabattkoden E-Furniture får du 100 kr rabatt per order.

Publicerat i heminredningstips, interiör design inspiration | Etiketter , , , | Lämna en kommentar

Musik och Film

Musik och Film – Prisfest!

Letar du efter en bra film till fredagsmyset? Då har du nu kommit helt rätt. Du kan du köpa en dvd extra billigt just nu.

Det är så att CDON.com nu har funnits i 13 år och det ska firas! Det är därför du nu kan köpa något ur deras sortiment för endast 13 kronor.

Varför inte kika in på CDON.com och se om hittar någon bra musik eller film? Priset på produkten kommer att automatiskt sänkas till 13 kronor när den läggs i varukorgen.

Gillar du TV-serier?

Om du gillar att se på TV-serier så kan du hitta fantastiska erbjudanden på TV-serier.

Dags för barnkalas?

Om du ska planera inför ditt barns kalas så får du här tips om olika produkter som spel, leksaker, film och böcker på Barnkalaset.

Publicerat i film och musik | Etiketter , , , , | Lämna en kommentar

LCHF diet

Kost med LCHF diet

LCHF Diet

LCHF Diet

Vill du gå ned i vikt med LCHF diet? Då ska du läsa vidare, eftersom CarbZone AB är Skandinaviens största leverantör av produkter med lite kolhydrater.

CarbZone AB jobbar aktivt för att kunna erbjuda dig de absolut bästa produkterna med den högsta tänkbara kvalitén. Produkterna lämpar sig utmärkt för personer som lever enligt LCHF, Atkins, GI, Low Carb eller bara de som vill äta lite kolhydrater.

De produkter som detta företag producerar just nu är:

 • Low Carb Bröd,
 • Low Carb Pasta,
 • Low Carb Choklad,
 • Low Carb Skorpor,
 • Low Carb Proteinbars.

CarbZone AB har ett samarbete med Olympiska mästaren Björn Ferry och finns därför med på företagets Proteinbars och Low Carb Pasta. Dessa produkter är mycket populära.

Om du vill ha tips om produkter för viktkontroll – klicka på Viktkontroll och Näringsprodukter.

Andra tips om hur du kan gå ned i vikt enkelt och effektivt hittar du på Viktminskning.

Publicerat i ned i vikt | Etiketter , , , , | Lämna en kommentar

Spa i Stockholm

Spa dag eller spaweekend?

Skulle du vilja uppleva en spa dag eller en spaweekend? Om ditt svar är ja, så kan nämnas att det är du inte ensam att vilja göra. Just nu är det inne att åka på spa.

Många lockas av spa anläggningar som inte ligger så långt hemifrån. Därför får du några tips här som du kan inspireras av.

Spa i Stockholm

Spa i Stockholm

För henne

Vad sägs om ett härligt varmt kurbad med Thalasso-alger? I badet får du en ansiktsrengöring, ansiktsmask och ansiktsmassage. Därefter en applicering av Firming body creme. Sedan fortsätter denna kur med Sturebadets klassiska ansiktsbehandling inklusive en skön hand- och fotmassage. Visst låter det härligt? Läs mer på spa dag för henne.

För honom

Det är inte bara kvinnor som vill njuta av en timmes lugn och avkoppling emellanåt utan även männen. Ofta är den moderna mannen införstådd i att fyskisk aktivitet är bra för kroppen. Men tyvärr tar han sig sällan tid för att bejaka sina mjukare sidor. Därför är denna härliga spa paket något som kommer att passa honom. I denna spa upplevelse får han ett härligt varmt kurbad med valfritt örtbad. Under tiden får man ansiktsrengöring, ansiktsmask och ansiktsmassage. Läs mer på Spa i Stockholm.

Publicerat i hudvård, spa | Etiketter , , , | Lämna en kommentar

Hälsokostbutiken

Hälsokostbutiken Online

Hälsokostbutiken

Hälsokostbutiken

Den här hälsokostbutiken säljer ett av Sveriges bredaste sortiment av hälsokost på nätet. Produkter som du kommer att hitta är alltifrån:

 • vitaminer,
 • mineraler,
 • kosttillskott,
 • aminosyror,
 • örter till special framtagna tillskott för specifika näringsändamål.

Den här hälsobutiken online strävar att alltid ha högsta kvalitén på alla vitamin & mineral tillskott & andra kosttillskott produkter. Du kommer enkelt att hitta just de hälsokost produkter som du söker.

Många av de kostillskott på nätet som denna hälsokost butik säljer hittar du oftast inte i en vanlig hälsokost butik.

Aknebesvär

Vitaminbutiken Kenkou säljer även en unik forskningsbaserad kosttillskott produkt mot aknebesvär som heter Ecnaclyn. Ecnaclyn innehåller mjölkproteinet laktoferrin. Detta näringsämne består av ett bioaktivt protein komplex som i flera oberoende studier visat sig ha unika egenskaper som bidrar till att befrämja hudens hälsa.

Alla som har problem med finnar, oljig hy eller har en känsla av oren hy, är detta en revolutionerande nyhet. Äntligen finns det något som fungerar för detta problem.

Bli av med dina finnar nu! – Pröva kosttillskottet Ecnaclyn mot hud akne. 100% Nöjdhetsgaranti!

Eftersom den här hälsokostbutiken har fått så suveräna reultat får du 100% nöjdhetsgaranti på denna produkt. Om du inte blir nöjd får du pengarna tillbaka.

Omega 3

Gratis Omega 3 Kapslar! (60st Värde 189 kr) med valfri beställning + 20% Prova på rabatt! Ange kod: omega3

Om du uppger rabattkoden omega3 i kassan får du GRATIS Omega 3 kapslar med din valfria beställning samt 20 % prova-på-rabatt på hela deras sortiment av hälsokost produkter.

OBS! Rabattkoden gäller endast fram till den 31 januari 2012.

Publicerat i kosttillskott | Etiketter , , , | Lämna en kommentar

Julbelysning

Köpa Julbelysning?

led julbelysning

led julbelysning

Om du letar efter en bra julbelysning så har du nu kommit helt rätt.

Hos Eco Light Nordic hittar du LED julbelysning och annan belysning. Detta företag är känt med hög kvalitet, snabba leveranser och mycket hög service. Dessutom är priserna lägre, ibland mycket lägre, än hos deras konkurrenter.

LED-belysning tar idag allt större marknadsandelar i takt med att glödlamporna fasas ut. Tekniken ersätter glödlampor, halogenlampor och kompaktlysrör och minskar du både energiförbrukning och underhållskostnader.

led belysning

led belysning

Eco Light Nordic har ett brett utbud LED-lampor i snygg design med både varmvitt och kallvitt sken. Lamporna har långa livslängder och är miljövänliga. De är också lätta att hantera och ersätter dagens lampor utan att du behöver kompromissa med ljuskvaliteten och ljusmiljön.

Nu till julen ökar produktsortimentet markant eftersom mycket LED-belysning ingår i dessa produkter. Klicka på bilden nedan för mer information.

Eco Light Nordic

Avslutningsvis kan nämnas att Eco Light Nordic erbjuder också kvalitativa värmepumpar av märket Fujitsu för att du ytterligare kan komplettera ditt miljötänkande. Ju mer man kan göra för att förbättra miljön, desto bättre eller hur?

Publicerat i lampor belysning | Etiketter , , , | Lämna en kommentar